Escape Veilig

Ons motto is "Escape veilig of escape niet". Wij voelen ons persoonlijk verantwoordelijk voor het welzijn van onze bezoekers (en dat is goed, want zo hoort een ondernemer zich ook te voelen). De vraag of onze escaperooms veilig zijn, kunnen wij rustig en volmondig met een "ja" beantwoorden. Gezien onze achtergrond zijn wij op de hoogte van de eisen die er gesteld worden aan de eisen, elektra, zo zijn we ook NEN gekeurd. Wij zijn gevestigd in een luxe kantoorverzamelgebouw dat streng gekeurd wordt op veiligheidseisen. Daarnaast hebben de brandweer en de gemeente meegekeken tijdens de vergunningsaanvraag voor onze escaperooms.

Hoewel de deur bij aanvang van het spel op slot gaat, worden onze bezoekers nooit echt opgesloten. Bij elke deur zit een grote, rode noodknop, waarmee spelers op elk moment tijdens het spel de kamer kunnen verlaten. Ook is er overal noodverlichting aanwezig, die aangaat op het moment dat de stroom uitvalt. Zo kunnen onze spelers, wat er ook gebeurd, altijd zelf de kamer verlaten. We hebben daarnaast diverse voorzorgsmaatregelen genomen, denk hierbij onder andere aan rookmelders, blusapparatuur en handmelders.

In elke kamer is er geluids- en cameratoezicht, zodat wij het proces in de kamer kunnen volgen en in geval van nood kunnen ingrijpen. De medewerkers zijn aanwezig om te zorgen dat het spel goed verloopt, maar ze kunnen vanuit de controlekamer ook de deuren en de verlichting bedienen. Er is altijd minimaal 1 van onze medewerkers aanwezig in het pand. Wij hebben bijeenkomsten waarbij we met onze medewerkers het veiligheidsprotocol doornemen, om zowel onze medewerkers als onszelf scherp te houden.  Voor verdere vragen over de veiligheid, neem gerust contact met ons op.

Gebeurt er dan nooit iets? Aangezien er hier en daar gekropen moet worden en sommige ruimtes donker zijn, hebben we zo nu en dan een groep waarin een enkeling in zijn enthousiasme (we zouden politiek correct "zijn of haar enthousiasme" kunnen zeggen, maar dan zouden we liegen) net iets te wild is en zijn hoofd stoot. Maar dat is ook wel het ergste wat er kan gebeuren.

 

AKA Escape Rooms - Grote Voort 5 - 8041AM Zwolle - 06 125 95 039 - info@akaescaperooms.nl
btw-id: NL002144533B45 - KVK nummer: 66609062 -