Teambuilding

Op zoek naar een ideaal team-uitje? Wij kunnen dit waarmaken voor jou en je collega's! Uiteraard is het gewoon erg leuk om onze rooms te spelen. Onze kamers zijn ontworpen met teambuilding in gedachten en we hebben de hulp van een psycholoog ingeschakeld bij het ontwerpen van de puzzels. In onze escaperooms is het effect hiervan zichtbaar door de vele onderlinge samenwerking die nodig is om de puzzels op te lossen. Vooral dr. Frankensteins Lab blinkt hierin uit, maar ook in de andere escaperooms is veel onderlinge communicatie nodig.

Tijdens het spel zal op een ontspannen en natuurlijke manier naar voren komen van welke groepsdynamiek er sprake is binnen jullie team.

Groepsgrootte

Bij de Biljartfabriek hebben we 3 escape rooms beschikbaar, waardoor er maximaal 20 personen tegelijk kunnen spelen. Wij hebben beschikking over diverse wachtruimtes om grotere groepen kwijt te kunnen, waarbij we koffie en thee kunnen aanbieden. In de Biljartfabriek bevindt zich een vergaderzaal met beamer (12 personen) en een vergaderzaal met 4K TV (8 personen), deze zijn in overleg beschikbaar voor de nabespreking.

Eten en drinken

Er is op verzoek koffie en thee beschikbaar. Wij zijn bekend met de restaurants in Zwolle en kunnen ook een prima aanbeveling geven die past bij jullie wensen. Wij kunnen ook de reservering bespreken, zodat jij en je collega's van een zorgeloos dagje uit kunnen genieten. Met restaurant Humphreys in Zwolle hebben wij een afspraak, klik hier voor meer informatie over het arrangement. Geef je wensen door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zorgen dat het geregeld wordt.

Locatie

Onze locatie is erg goed bereikbaar vanaf de snelweg. Parkeerplaatsen zijn ruim voldoende aanwezig en gratis.

 

AKA Escape Rooms - Grote Voort 5 - 8041AM Zwolle - 06 125 95 039 - info@akaescaperooms.nl
BTW: 192781820B01 - KVK nummer: 66609062 -