Teambuilding

499.00 exclusief 9% BTW (inclusief: € 543.91)
Teambuilding
Vergaderruimte
Uitdagend
Koffie & thee
3-20 personen
3,5 uur
Vanaf €449,-

Teambuilding

Op zoek naar een ideaal team-uitje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een escaperoom is uitermate geschikt voor teambuilding. Jullie team moet onder tijdsdruk veel ingewikkelde (en leuke) opdrachten zien uit te voeren en om de escaperoom succesvol te halen hebben jullie hulp van elkaar nodig.

Tijdens het spel zal op een ontspannen en natuurlijke manier naar voren komen van welke groepsdynamiek er sprake is binnen jullie team. Vanachter de camera's kunnen alle acties gevolgd worden door een professionele coach.

Waarom AKA?

Onze escape rooms zijn specifiek gebouwd met teambuilding in gedachten. Hiervoor hebben we gekozen omdat wij een achtergrond hebben in de psychosociale sector en onze kennis hebben in gezet om de groepsdynamiek bloot te leggen. De puzzels zijn gebouwd in samenspraak met een tweetal psychologen. Dit zorgt niet alleen voor een unieke beleving waarbij de deelnemers van elkaar afhankelijk zijn, onze escaperooms zijn hierdoor ook een bijzonder goede tool om gedragspatronen van de groep en van de individuele leden te analyseren. Daarnaast maken we gebruik van professionele coaches, die opgeleid zijn als psycholoog en jarenlange ervaring hebben in hun vakgebied.

Prijzen

In het basispakket zit het volgende meegenomen:

  • Een telefonisch kennismakingsgesprek
  • Een middagvullend programma
  • Eén escaperoom (3-7 personen) á 1 uur
  • Vergaderzaal met koffie en thee
  • Een op maat gemaakte sessie door een psycholoog
  • Een uitgebreide nabespreking met diverse oefeningen

Wij kunnen ook voor eten en drinken zorgen. Voor een vrijblijvende offerte voor grotere groepen of andere wensen kan contact opgenomen worden. Onze gegevens staan op de contactpagina.

 

AKA Escape Rooms - Grote Voort 5 - 8041AM Zwolle - 06 125 95 039 - info@akaescaperooms.nl
BTW: 192781820B01 - KVK nummer: 66609062 -