Teambuilding

Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Versterkt teams
3 unieke rooms
Vergaderruimte
Uitdagend

Niet te bestellen

Teambuilding

Op zoek naar een ideaal team-uitje? Onze kamers zijn ontworpen met behulp van een psycholoog zodat het teambuildings-aspect in het DNA van onze kamers verweven zit. Het effect hiervan is zichtbaar door de vele onderlinge samenwerking die nodig is om de escaperoom succesvol te spelen. 

Tijdens het spel zal op een ontspannen en natuurlijke manier naar voren komen van welke groepsdynamiek er sprake is binnen jullie team.

Groepsgrootte

Bij de Biljartfabriek hebben we 3 escape rooms beschikbaar, waardoor er maximaal 20 personen per ronde kunnen spelen. Wij hebben beschikking over diverse wachtruimtes om grotere groepen kwijt te kunnen, waarbij we koffie en thee kunnen aanbieden. In de Biljartfabriek bevindt zich een vergaderzaal met beamer (12 personen) en een vergaderzaal met 4K TV (8 personen).

Eten en drinken

Er is op verzoek koffie en thee beschikbaar. Wij zijn bekend met de restaurants in Zwolle en kunnen ook een prima aanbeveling geven die past bij jullie wensen. Wij kunnen ook de reservering bespreken, zodat jij en je collega's van een zorgeloos dagje uit kunnen genieten. Met restaurant Humphreys in Zwolle hebben wij een afspraak, klik hier voor meer informatie over het arrangement. Geef je wensen door via info@akaescaperooms.nl en wij zorgen dat het geregeld wordt.

Interesse?

De kamers kunnen geboekt worden via onze website. Voor een offerte van de vergaderruimtes en eventuele arrangementen kunt u contact met ons opnemen, onze gegevens staan op de contactpagina.

 

AKA Escape Rooms - Grote Voort 5 - 8041AM Zwolle - 06 125 95 039 - info@akaescaperooms.nl
BTW: 192781820B01 - KVK nummer: 66609062 -